Om Ellegaard Hairfactory

Som frisørsalon er det vigtigt for os at tilbyde et helt koncept og ikke blot en klipning eller farvning. Målet med vores arbejde er at finde personligheden frem hos folk, og det gælder både, hvad enten du vil have en normal klipning eller en komplet styling med alt, der hører hertil. 

Vores frisørsalon

Hos Ellegaard Hairfactory har vi frisørsalon i Holte. Frisørsalonen er bemandet med nogle af de mest kompetente og imødekommende frisører i Danmark.

Vi mener, at et besøg hos vores frisørsalon skal være en rar oplevelse og mere end blot en klipning. Derfor har vi designet vores frisørsalon moderne, rummelig og lys, og vi sørger for at værne om netop dine ønsker og behov, samtidig med at vi giver vores egne professionelle råd og den bedste vejledning.​

En af Danmarks bedste frisørsaloner

Vores frisørsalon har vundet priser for bedste hår foran flere af de største frisørkæder i Danmark, og selvom vi er en lille lokal frisørsalon i Holte, så er vi konkurrencedygtige med de store kæder igennem vores unikke koncept og dygtige personale.

Vi lader os hele tiden inspirere af de nyeste trends, og vi rejser rundt i verden og får inspiration fra byer som London og Paris, men vores inspiration kan lige så vel komme fra en tur ned ad Vesterbrogade.

Frisørsalon Ellegaard er helt sikkert et besøg værd, så kontakt os hos Ellegaard Hairfactory i dag på telefon eller kig forbi vores salon, så vi sammen kan finde den helt rette løsning til dig.

Book tid her

Følgios

på Facebook

Anette Schutze Urban

"Jeg er blevet klippet af Merete i mere end 15 år. Jeg bor nu i USA og har ikke fundet en frisør her af hendes kaliber. Jeg sørger for at blive klippet af hende når jeg er i Danmark. Jeg savner hende så meget. Hun er fantastisk."

Tina Moreton

"Jeg har været kunde hos Ellegaard i over 25 år, både hos Finn og Merete. Der har været et par afstikkere, men jeg er altid vendt "hjem". Afgjort den bedste frisør jeg kender. Elsker mit hår."

Christina Strøm

"Fantastisk oplevelse. Endelig en frisør som ikke bare en gang, men hver gang formår, at forstå og give sparring omkring hvordan jeg ønsker mit hår skal være. Fantastisk udførelse, er simpelthen så glad for at have en frisør som Christian."

Kathrine Læssø Andersen

"Jeg har været kunde hos Christian i mange år. Han formår at lytte og rådgive og opfylder altid mine ønsker i forbindelse med klip, farvning og kure. Jeg kan varmt anbefale Christian 🙂"

Jette Henriksen

"Alle frisørerne er helt sikkert dygtige, men Dorte er altså en stjerne. She makes me look like the woman I will never be. Derudover god kommunikation, god vejledning til produkter og pleje.."

Gülben Ünüvar

"Rigtig god frisør! Dejlig service og behagelige omgivelser. Jeg er både tilfreds med farve og klipning 🙂 Kan varmt anbefales."

CVR: 30552776

Vi er en frisør i Holte, som ikke kun skiller sig ud fra andre frisørsaloner med vores unikke koncept og erfarent personale – vi har også vundet priser for vores dygtige håndværk.

Vi kan derfor garantere en styling af højeste kvalitet og en helt unik stemning – hver gang.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 19.00

09.00 - 14.00

Lukket

Kontakt os

Holte Stationsvej 12B

2840 Holte

Rutevejledning til salonen

​Telefon: 45 42 54 43

Mail: ellegaardfinn@gmail.com

Online booking: Book tid her

facebook-app-logo