Professionel dameklip og hårfarvning

Er det blevet tid til at få klippet de slidte spidser, er håret blevet for langt, eller trænger du til en helt ny frisure? Så kan vi hos Ellegaard Hairfactory hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med dameklip, og vi står klar til at hjælpe dig med både hårklipning og hårfarvning efter dine ønsker.

Vores frisørsalon er beliggende på Holte Stationsvej, og den er derfor nem at komme til, uanset om du kommer fra Holte, Virum eller nogle af de andre omkringliggende områder.

Vi lytter til dine ønsker

Vi ved, at håret for mange har en stor betydning, og derfor bruger vi den nødvendige tid til at lytte til dine ønsker, så vi kan sikre os, at du får det resultat, du ønsker dig. Det gælder, uanset om du bare skal have klippet noget af længden af håret, eller om du trænger til en helt ny frisure.

Har du brug for det, kan vores frisør også komme med rådgivning og vejledning til, hvilken frisure der vil passe godt til dit ansigt og dit personlige udtryk.

Når vi er kommet frem til, hvilken hårbehandling du skal have, går vi i gang med at klippe eller farve – og det er noget, vi har stor erfaring med. Vi har faktisk vundet priser for vores håndværk, og du kan derfor være helt tryg og vide dig sikker på, at du får et flot resultat. 

Hårbehandlinger hos os

Vi tilbyder en række forskellige hårbehandlinger, så du kan få det ønskede resultat. Du kan blandt andet vælge mellem følgende hårbehandlinger:

Dameklip

​Helfarvning

​Reflekser

​Solstrejf-hårfarvning

​Permanent

​Brudeopsætning

Klik her og find en god pris på lige netop den behandling, du kunne tænke dig.

Kontakt os eller book tid til dameklip online

Kunne du tænke dig at bestille en tid hos vores dygtige frisør, er du velkommen til at ringe til os på telefon 45 42 54 43 eller skrive til vores e-mail ellegaard@kabelmail.dk. Du kan også booke din tid til dameklip online via vores bookingformular

Følgios

på Facebook

Anette Schutze Urban

"Jeg er blevet klippet af Merete i mere end 15 år. Jeg bor nu i USA og har ikke fundet en frisør her af hendes kaliber. Jeg sørger for at blive klippet af hende når jeg er i Danmark. Jeg savner hende så meget. Hun er fantastisk."

Tina Moreton

"Jeg har været kunde hos Ellegaard i over 25 år, både hos Finn og Merete. Der har været et par afstikkere, men jeg er altid vendt "hjem". Afgjort den bedste frisør jeg kender. Elsker mit hår."

Christina Strøm

"Fantastisk oplevelse. Endelig en frisør som ikke bare en gang, men hver gang formår, at forstå og give sparring omkring hvordan jeg ønsker mit hår skal være. Fantastisk udførelse, er simpelthen så glad for at have en frisør som Christian."

Kathrine Læssø Andersen

"Jeg har været kunde hos Christian i mange år. Han formår at lytte og rådgive og opfylder altid mine ønsker i forbindelse med klip, farvning og kure. Jeg kan varmt anbefale Christian 🙂"

Jette Henriksen

"Alle frisørerne er helt sikkert dygtige, men Dorte er altså en stjerne. She makes me look like the woman I will never be. Derudover god kommunikation, god vejledning til produkter og pleje.."

Gülben Ünüvar

"Rigtig god frisør! Dejlig service og behagelige omgivelser. Jeg er både tilfreds med farve og klipning 🙂 Kan varmt anbefales."

CVR: 30552776

Vi er en frisør i Holte, som ikke kun skiller sig ud fra andre frisørsaloner med vores unikke koncept og erfarent personale – vi har også vundet priser for vores dygtige håndværk.

Vi kan derfor garantere en styling af højeste kvalitet og en helt unik stemning – hver gang.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 19.00

09.00 - 14.00

Lukket

Kontakt os

Holte Stationsvej 12B

2840 Holte

Rutevejledning til salonen

​Telefon: 45 42 54 43

Mail: ellegaardfinn@gmail.com

Online booking: Book tid her

facebook-app-logo