Mange års erfaring med herreklip

Er håret blevet for langt, eller kunne du tænke dig at prøve en ny frisure, og leder du efter en dygtig frisør i dit lokalområde, der tilbyder herreklip? Så er vores frisørsalon, Ellegaard Hairfactory, et oplagt valg. Vi holder til på Holte Stationsvej, og vores kunder kommer derfor typisk fra lokalområdet i Holte og Virum samt andre nærliggende områder.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi har mange års erfaring som frisør, og vi kan tilbyde dig lige præcis den hårklipning, du kunne tænke dig. Kunne du tænke dig at prøve en ny og moderne frisure, hjælper vi dig gerne med at finde frem til, hvilken frisure der vil passe til dig, hvis du ikke selv har nogle forslag.

Vi lytter til, hvilke ønsker og krav du har til din frisure, og herefter bruger vi den nødvendige tid på din klipning, så vi sikrer os, at du får det ønskede resultat. Vi tilbyder både herreklip og hårfarvning.

Hvis du ønsker at finde en pris på lige netop den behandling, du kunne tænke dig, kan du med fordel klikke her og finde en oversigt over alle vores behandlinger og priser.

Bestil tid til herreklip online her

Uanset om du trænger til en helt ny frisure, eller om du blot skal have trimmet siderne, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Du skal bare ringe til os på telefon 45 42 54 43 for at booke en tid til herreklip - eller skrive til vores e-mail ellegaard@kabelmail.dk.

Du kan også booke en tid online via vores bookingsystem, hvis du foretrækker det, og er du i nærheden af vores salon, er du også velkommen til at kigge ind for at aftale nærmere.

Følgios

på Facebook

Anette Schutze Urban

"Jeg er blevet klippet af Merete i mere end 15 år. Jeg bor nu i USA og har ikke fundet en frisør her af hendes kaliber. Jeg sørger for at blive klippet af hende når jeg er i Danmark. Jeg savner hende så meget. Hun er fantastisk."

Tina Moreton

"Jeg har været kunde hos Ellegaard i over 25 år, både hos Finn og Merete. Der har været et par afstikkere, men jeg er altid vendt "hjem". Afgjort den bedste frisør jeg kender. Elsker mit hår."

Christina Strøm

"Fantastisk oplevelse. Endelig en frisør som ikke bare en gang, men hver gang formår, at forstå og give sparring omkring hvordan jeg ønsker mit hår skal være. Fantastisk udførelse, er simpelthen så glad for at have en frisør som Christian."

Kathrine Læssø Andersen

"Jeg har været kunde hos Christian i mange år. Han formår at lytte og rådgive og opfylder altid mine ønsker i forbindelse med klip, farvning og kure. Jeg kan varmt anbefale Christian 🙂"

Jette Henriksen

"Alle frisørerne er helt sikkert dygtige, men Dorte er altså en stjerne. She makes me look like the woman I will never be. Derudover god kommunikation, god vejledning til produkter og pleje.."

Gülben Ünüvar

"Rigtig god frisør! Dejlig service og behagelige omgivelser. Jeg er både tilfreds med farve og klipning 🙂 Kan varmt anbefales."

CVR: 30552776

Vi er en frisør i Holte, som ikke kun skiller sig ud fra andre frisørsaloner med vores unikke koncept og erfarent personale – vi har også vundet priser for vores dygtige håndværk.

Vi kan derfor garantere en styling af højeste kvalitet og en helt unik stemning – hver gang.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 19.00

09.00 - 14.00

Lukket

Kontakt os

Holte Stationsvej 12B

2840 Holte

Rutevejledning til salonen

​Telefon: 45 42 54 43

Mail: ellegaardfinn@gmail.com

Online booking: Book tid her

facebook-app-logo