Om Ellegaard Hairfactory

Som frisørsalon er det vigtigt for os at tilbyde et helt koncept og ikke blot en klipning eller farvning. Målet med vores arbejde er at finde personligheden frem hos folk, og det gælder både, hvad enten du vil have en normal klipning eller en komplet styling med alt, der hører hertil.

Vores frisørsalon

Hos Ellegaard Hairfactory har vi to forskellige frisørsaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Holte. Begge frisørsaloner er bemandet med nogle af de mest kompetente og imødekommende frisører i Danmark.

Vi mener, at et besøg hos vores frisørsalon skal være en rar oplevelse og mere end blot en klipning. Derfor har vi designet vores frisørsaloner moderne, rummelige og lyse, og vi sørger for at værne om netop dine ønsker og behov, samtidig med at vi giver vores egne professionelle råd og den bedste vejledning.

En af Danmarks bedste frisørsaloner

Vores frisørsalon har vundet priser for bedste hår foran flere af de største frisørkæder i Danmark, og selvom vi er en lille lokal frisørsalon på Frederiksberg, så er vi konkurrencedygtige med de store kæder igennem vores unikke koncept og dygtige personale.

Vi lader os hele tiden inspirere af de nyeste trends, og vi rejser rundt i verden og får inspiration fra byer som London og Paris, men vores inspiration kan lige så vel komme fra en tur ned ad Vesterbrogade.

Frisørsalon Ellegaard er helt sikkert et besøg værd, så kontakt os hos Ellegaard Hairfactory i dag på telefon eller kig forbi en af vores saloner, så vi sammen kan finde den helt rette løsning til dig.
Frisør Frederiksberg: 33 21 90 32
Frisør Holte: 45 42 54 43

inner-con-img